Skattkärrsdagen 2006

Skattkärrsdagen drog som vanligt mycket folk, lite fler än förra året och aktiviteterna gjorde oss glada och unga i sinne … och dessutom mätta och belåtna! Vinnare i Lådbilstävlingen blev vrålåket du ser till höger, styrt av David Wickén.
Vi har plats för fler aktiviteter och besökare så, tänk till och planera in nästa års aktivitet för din förening redan nu.
Vi ses den 26 augusti 2007!
[Massor av bilder finner du här]

Inbjudan och program:

Välkommen till SKATTKÄRSDAGEN 2006
Söndag 29 augusti vid vårt Hus!
Klockan 11.00
Ekumenisk gudstjänst.
Klockan 12.00 blir det kyrkkaffe och samtidigt öppnar serveringen, där finns senare under dagen möjlighet till lättare mat och fika eller korv med bröd utanför.
Klockan 12.00 börjar också själva aktiviteterna.
Klockan 13.30 och klockan 15.00 ser och hör du Swingers på scenen.
Klockan 16 avslutas dagen.
Vad händer? Vi får under eftermiddagen se en gymnastikuppvisning av KGF, Karlstad Gymnastikförening. Brukshundsklubben kommer att vara där. Det blir ett Lådbilsrally.  MHF kommer med Krocksläden, känn hur det är att krocka i låg fart. Du kan gå på tipspromenader, både hos SIF-damerna och hos MHF. Röda Korsets prylbytardagar på lördag och söndag på andra sidan planen är populära. NSF-scouterna bjuder på lite olika aktiviteter som vanligt. Pröva på scouting och lite hantverk. Ponnyridning kan du också prova på. Drums Tivoli för de mindre med hoppborg o annat skoj. Fôr I Tia, har utställning med bilder från förr och nu. Kanske du köper lite lôtter hos PRO. Provsmakning kommer det också att bli, den står Konsum för. Lite sång o musik från scenen ska vi också hinna med innan vi går hem.

Din förening är givetvis välkommen att delta, kontakta då Inga-Brith Engström snarast.
Skattkärrsdagen arrangeras av Östra Fågelviks Föreningsråd i samarbete med Stiftelsen Vårt Hus.

Det här inlägget postades i Arkiv, Skattkärrsdagen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *